Kolorowy pasek
Godło, Herb, Logo
Logo Biuletyn Informacji Publicznej

Biuletyn Informacji Publicznej
Urząd Miejski w Nysie

Kolorowy pasek

Dostawa materiałów biurowych

Zaproszenie do złożenia oferty w postępowaniu pn.:

<>

Dostawa materiałów biurowych

 

Termin składania ofert upływa w dniu 21 lutego 2020 r. o godz. 11:00

W załączeniu pełna treść zaproszenia


WYJAŚNIENIE TREŚCI ZAPROSZENIA

Zamawiający udziela wyjaśnień dotyczących treści zaproszenia do składania ofert na przedmiotowe postępowanie.

Pytanie 1.

Dotyczy poz. nr 13 tj. Dziurkacz biurowy, LACO L 3100 65k– producent zaprzestał produkcji wymienionego dziurkacza i dany produkt jest już niedostępny, związku z powyższym wnioskujemy o dopuszczenie w tej pozycji produktu równoważnego.

Odpowiedź.

Tak produkt równoważny.

Pytanie 2.

Dotyczy poz. nr 14 tj. Folia do laminowania A3, A100 – proszę o wskazanie czy w tej pozycji wyceniamy opakowanie , czy też szt. oraz czy w tej pozycji należy wycenić folię do laminowania o grubości 80 mikronów, czy też 100 mikronów.

Odpowiedź.

Tak 100 mikronów.

Pytanie 3.

Dotyczy poz. nr 15 tj. Folia do laminowania A4 A100 - proszę o wskazanie czy w tej pozycji wyceniamy  folię do laminowania o grubości 80 mikronów, czy też 100 mikronów.

Odpowiedź.

Tak 100 mikronów.

Pytanie 4.

Dotyczy poz. nr 32 tj. Kostka nieklejona w pojemniku 90x90mm – proszę wskazać czy w tej pozycji należy wycenić karteczki koloru białego, czy też ma być kolorowa.

Odpowiedź

Tak kolorowa.

Pytanie 5.

Dotyczy poz. nr 36 tj. Nożyczki 21 cm Laco  - producent zaprzestał produkcji wymienionych nożyczek i dany produkt jest już niedostępny, związku z powyższym wnioskujemy o dopuszczenie w tej pozycji produktu równoważnego.

Odpowiedź.

Tak produktu równoważnego.

Pytanie 6.

Dotyczy poz. nr 45 tj. Poduszka materiałowa okrągła do pieczęci metalowych, obudowa metal. średnica 11 cm  - proszę o zmianę średnicy pieczęci ponieważ nie ma podanej przez Zamawiającego (występują fi 9,5 cm, 12,5 cm przy obudowie plastikowej i 14 cm przy obudowie metalowej), ewentualnie proszę o wskazanie produktu wzorcowego, który spełniałby wskazany opis.

Odpowiedź.

Tak 12,5 cm przy obudowie plastikowej.

Pytanie 7.

Dotyczy poz. nr 46 tj. Poduszka gumowa okrągła do pieczęci metalowych, obudowa metal. średnica 15 cm – proszę o wskazanie produktu wzorcowego, który spełniałby wskazany opis.

Odpowiedź.

Tak obudowa metal. średnica 15.

Pytanie 8.

Dotyczy poz. nr 56 tj. Taśma klejąca biurowa 18mm x 20m A/8 – proszę powiedzieć czy w tej pozycji należy wycenić sztukę, czy też opakowanie.

Odpowiedź.

Opakowanie + sztuka.

Pytanie 9.

Dotyczy poz. nr 58 tj. Taśma klejąca dwustronna 38mm x 20m  - na rynku nie ma taśm klejących w rozmiarze 38mm x 20m, są natomiast taśmy w rozmiarze 38mm x 25m, związku z powyższym proszę o zmianę opisu przedmiotu zamówienia.

Odpowiedź.

Tak 38mm x 25m.

Pytanie 10.

Dotyczy poz. nr 60 tj. Nadruk teczka wiązana 250g/m2 bezkwasowa A4 karton według wzoru na archiwum dowodów osobistych – proszę o podanie wzoru teczki.

Odpowiedź.

Skan wzoru w załączeniu.

Pytanie 11.

Dotyczy poz. nr 64 tj. Taśma do drukarki DYMO D1 25mm k/biały – podana taśma ma szerokość 24 mm, proszę o zmianę opisu przedmiotu zamówienia.

Odpowiedź.

Dopuszcza się: „Taśma do drukarki DYMO D1 25mm k/biały”.

Pytanie 12.

Dotyczy poz. nr 70 tj. Woreczki strunowe  dł. 13 cm – szer. 8 cm a/100 – na rynku nie ma woreczków strunowych  o długości 13 cm, są natomiast o długości 12 cm, związku z powyższym proszę o zmianę opisu przedmiotu zamówienia.

Odpowiedź.

Tak dopuszcza się długość woreczka dł. 12 cm.

Przedmiotowe wyjaśnienia stanowią integralną część zaproszenia i są wiążące dla wszystkich Wykonawców. Termin składania ofert pozostaje bez zmian.


 W postępowaniu jako najkorzystniejszą wybrano ofertę:

 

BIUROKOMPLEX Grzegorz Karpeta

ul. Budowlanych13, 45-121 Opole

Cena ofertowa btutto:  25.283,20 zł

Załączniki

1. Zaproszenie (249.6kB) Zapisz dokument Pokaż dokument
2. Wzór umowy (115.7kB) Zapisz dokument Pokaż dokument
3. Formularz oferty (47.8kB) Zapisz dokument Pokaż dokument

Metadane

Źródło informacji:Andrzej Lis
Data utworzenia:(brak danych)
Wprowadził do systemu:Andrzej Lis
Data wprowadzenia:2020-02-12 14:04:59
Opublikował:Andrzej Lis
Data publikacji:2020-02-12 14:07:28
Ostatnia zmiana:2020-03-05 11:57:44
Ilość wyświetleń:250